domingo, 19 de junio de 2016

Torneig Cloenda 15-16 (Escoleta 2010, Benjamí B, Benjamí A, Aleví A i Infantil)

Avui posem punt i final a la temporada 15-17.

Aquest cap de setmana part dels nostres equips ha jugat el Torneig Cloenda de la temporada a casa. L'Escoleta 2010, els Benjamins, l'Aleví A i els Infantils, donaven per tancat un gran any. Al llarg dels respectius campionats ens han demostrat que saben esforçar-se, patir, anar tots a una,... I a nosaltres ens han fet gaudir a cada moment.
L'Escoleta va fer un triangular força disputat amb els companys de la U.E. Sants i l'Escola Pia Granollers. Van jugar al camp de F-7 i amb porteries grosses! 
El Benjamí B va jugar contra contra el C.F. Dosrius i van demostrar per última vegada junts el que porten a les botes els Petits Guerrers. Us desitgem molts èxits i bona sort a tots nois!
El Benjamí A tenia un partit dur contra els Maristes Valldemia, i malgrat començar el partit amb molt de respecte i desencertats vam acabar demostrant la gran millora que hem fet en aquesta etapa. Esperem que l'any que ve tots tingueu molta sort!
L'Aleví A, els grans de F-7 rebien a l'AEILL Cerdanyola un derbi local per posar punt i final a una etapa genial. Els nostres nanos han madurat molt i per a molts és el moment de provar coses noves! Heu sigut un bloc excepcional i ho heu demostrat dia a dia! Gràcies pel que ens heu donat!
L'Infantil, el nostre equip base de F-11, posava punt i final a una temporada que ha anat de menys a més. I el bon sabor de boca que ens deixa ens fa entendre que l'any que ve ens ho podem passar molt bé en aquesta categoria! Felicitats a tots nois! 
Cal donar les gràcies a tots els integrants del cos tècnic que han format l'E.F. Salesians Mataró aquesta temporada ells han fet possible la millora dels nens i les nenes que han vestit els nostres colors aquesta temporada.

Ens veiem al setembre!


 

 



 
 
 



No hay comentarios:

Publicar un comentario